U heeft recht op 30 dagen retourgarantie

Alle goederen kunnen binnen 30 dagen aan ons worden herroepen en worden geretourneerd. Het artikel dient in originele verpakking met de orginele labels ongeschonden  en zonder nalatig gebruik te worden teruggestuurd. 

Hoe kan ik mijn artikel(en) retourneren?

U kunt artikelen afleveren aan onze retourbalie in Uithuizen. Wilt u het met de post verzenden kunt u voor Nederland de retourlink gebruiken die u in uw E-mail voor de track&trace code heeft ontvangen. U heeft dan koritng op de retourkosten en betaald dan geen €6,95 via Postnl maar €4,75. Als u het bedrag via de link met Ideal betaald voor uw retourzending, kunt u het retourlabel uitprinten en het pakket bij het postkantoor gewoon afgeven. Als u iets wilt ruilen kunt u dat aangeven op de bijgeleverde factuur die u bij uw pakket hebt ontvangen, na ontvangst gaan we ermee aan de slag. 

Als u nog een retourlabel wilt ontvangen, neemt u dan even contact op met de klantenservice. U ontvangt dan een nieuw retourlabel op uw opgegeven E-mail adres.

Wilt u een vervangend artikel en/of ruilen?

U kunt het artikel wat u niet wenst retour sturen. Als u ter vervanging van uw bestelling een nieuwe levering wilt, bijvoorbeeld een artikel in een andere kleur of maat , dan kunt u op dezelfde manier als uw eerdere bestelling dit nieuwe artikel via onze webwinkel bestellen. Het geld van uw vorige bestelling wordt dan na ontvangst van de retourgoederen op uw bankrekening binnen 14 dagen teruggestort. 

Tweede optie is om het product dat uw wilt retourneren aan ons terug te sturen en op de factuur/pakbon aan te geven met welk artikel u het wenst om te ruilen. Wij sturen u dan het vervangend artikel gratis toe. 

Hoe kan ik mijn geld terug krijgen?

Zodra de terugzending door ons is geëvalueerd, wordt het restitutiebedrag aan u terugbetaald. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend. Het bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending inclusief de door u gemaakte verzendkosten van uw bestelling op uw bankrekening gestort worden. 

Mag ik mijn bestelling te allen tijde retour sturen?

U heeft het recht uw bestelling binnen 30 dagen te retourneren. Houdt u bij het retourzenden met onderstaande rekening: 

 • Retourzendingen gelden niet voor artikelen die op uw verzoek zijn aangepast of speciaal zijn besteld.
 • Artikelen die in verband met hygiëne overweging niet retour genomen kunnen worden zoals: ondergoed, piercings, beauty artikelen en badkleding.
 • Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling - indien redelijkerwijs mogelijk - ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd met voldoende frankering.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Hoe snel wordt mijn retourzending verwerkt? 
 
Wanneer u een product retour stuurt wordt er met u contact opgenomen. Binnen 14 dagen wordt uw geld teruggestort of ontvangt u een nieuw product. Om uw retourzending zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat u de aangegeven procedure volgt. 
 
Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
 
Als er iets niet klopt met de bestelling die u heeft ontvangen of (een deel van) uw bestelling is beschadigd, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om het probleem op te lossen!   
 
Heeft u een retourbalie? 
 
Als u uw producten wilt terugbrengen of retourneren bij onze retourbalie in Uithuizen kan dat natuurlijk. U kunt hiervoor een afspraak met onze klantenservice. Wilt u producten via de post terugsturen dan kunt dat sturen naar:
 
Textiel-kopen.nl
Clantlaan 1
9981NK UIthuizen
 
Heeft u nog verder vragen over de mogelijkheid tot retourzending van uw product? Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen.
 
Garantieperiode
Wij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als dat niet zo blijkt te zijn, neem dan gerust contact op. Wij zullen de garantie afhandeling met de fabrikant volledig verzorgen. Voor de geleverde producten geldt een garantie zoals de leveranciers deze bieden. Deze gelden naast de wettelijke regelgeving omtrent garantie en conformiteit.
 
Er kan geen sprake zijn van garantie indien:
 • De slijtage als normaal kan worden beschouwd.
 • Er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder reparaties uitgevoerd door andere, dan de door de fabrikant aangewezen, service- of reparatiediensten.
 • Er gebreken zijn ontstaan die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend gebruik of onoordeelkundig gebruik.
 • Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
 
Heeft u klachten over een product neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij nemen contact op met de fabrikant en zorgen vervolgens voor de correcte afhandeling van de garantie.
 
Algemene voorwaarden
 
Wanneer u een bestelling plaatst bij www.textiel-kopen.nl stemt u in met de (gebruikelijke) algemene voorwaarden.
 
Hoe dien ik een klacht in? 

Het kan zijn dat u een klacht hebt over een geleverd product of over onze dienstverlening. Dat vinden wij heel vervelend en willen dat graag met u oplossen! Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij willen dat u tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending naar u toe en onze service! Daarom doen wij er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen. Wij zien uw klacht als een mogelijkheid om te verbeteren. 

Hoe behandelen wij een klacht?

 • Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van de klacht (binnen 14 dagen ontvangt u een reactie)
 • Wij onderzoeken de oorzaak van de klacht
 • Wij nemen contact met u op om samen tot een oplossing te komen
 • Wij geven opvolging aan de gemaakte afspraken
 • Wij gebruiken de ervaring om de klacht in de toekomst te voorkomen 
   

Hoe kunt u een klacht indienen? 

Klantenservice www.textiel-kopen.nl
Clantlaan 1
9981NK Uithuizen
T | 0595-432141 
E | klantenservice@textiel-kopen.nl