Textiel-kopen.nl is onderdeel van thuisbestellen.com en een leuke online winkel waar artikelen voor een aantrekkelijke prijs kunt bestellen. Van trends in textiel. Onze collecties bevatten vele leuke en originele artikelen van verschillende merken. Ons assortiment wordt gevarieerd aangeboden zodat er altijd wel iets nieuws te vinden is. Bent u ontevreden, dan kunt u tot  30 dagen een artikel retourneren waarbij uw aankoopbedrag met betaalde verzendkosten binnen 14 dagen aan u worden terugbetaald. Wij zijn als Nederlands bedrijf in en buitenwijk in Uithuizen gevestigd in een mooi authentiek pand waar u ons ook kunt bezoeken. 

Locatie

Bezoek- postadres
Clantlaan 1
9981NK Uithuizen

KVK: 73538655

BTW:NL859566195B01

Bank: ING Nederland

IBAN: NL29INGB0006423032

BIC code: INGBNL2A

Vraag eenvoudig en snel een scherpe offerte aan
Voor u als zakelijke klant is het nu nog eenvoudiger om vanaf 5 stuks direct een scherpe offerte op maat te ontvangen. Stuurt u een aanvraag in via klantenservice@textiel-kopen.nl en wij nemen direct met u contact op over de prijs en levering.

Ruime keuze
U heeft de keuze uit ons uitgebreide assortiment. Mocht u toch niet helemaal het juiste product in ons assortiment aantreffen, dan kan een van onze medewerkers u helpen om buiten ons assortiment op zoek te gaan naar het product dat aansluit bij uw wensen.

Bel of mail met ons
Wij zijn  telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0595 216944of via klantenservice@textiel-kopen.nl . Wij helpen u graag met zoeken naar het juiste artikel tegen de scherpste prijs. 

Hieronder geven wij u de voordelen om bij ons te bestellen:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Snelle Service: vandaag offerte per e-mail
  • Deskundige medewerkers
  • Betaalgemak via iDEAL, of overschrijving. 
  • Levering via My Parcel door PostNL
  • 30 dagen retourgarantie